Toimitusehdot

 

 Yleistä

 

Koristetukku.fi on jälleenmyyjille suunnattu juhlakoristeiden, kakkukoristeiden ja kattaustarvikkeiden tukkukauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Decora House Oy (y-tunnus 2516656-8).

 

Koristetukku.fi on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille, ja kuluttaja-asiakkaita palvelee Decora House -verkkokauppa osoitteessa www.decorahouse.com.

 

 

Asiakkaaksi rekisteröityminen ja tilaaminen

 

Kirjaudu asiakkaaksemme Luo asiakastili -sivulla. Saat sähköpostiisi vahvistuksen asiakkuuden hyväksymisestä 2-3 päivän sisällä, kun olemme tarkistaneet tietosi. Seuraavan kerran kirjautuessasi Koristetukkuun pääset näkemään tukkuhinnat ja voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka on sitova.

  

Club Greenin tilaustuotteet tilataan sähköpostitse yritysmyynti@decorahouse.com. Emme ota vastaan tilauksia puhelimitse.

 

Koristetukun hinnat sisältävät alv 24% tai 14%.

 

Minimitilaus on 50 € (sis. alv., ei toimituskuluja).

 

Maksutapana yritysasiakkaille on lasku, jonka lähetämme tilauksen mukana. Halutessanne saatte myös verkkolaskun. Maksuehto 14 vrk.

 

 

Toimitusaika ja toimituskulut

 

Toimitusaika Koristetukun tuotteille on 1-3 vuorokautta. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, ilmoitamme siitä välittömästi ja vahvistamme toimitusajan. Toimitamme mahdolliset jälkitoimitukset seuraavan tilauksen yhteydessä.

 

Club Greenin tilaustuotteiden toimitusajat ovat 2-5 viikkoa. Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme yritysmyynti@decorahouse.com

 

Saat sähköpostitse tiedon, kun tilaus on toimitettu. Tilauksen etenemistä voi myös seurata Omat tiedot -sivulta.

 

Toimitustavaksi voi valita postista noudettavan Itella Économy -paketin (10 €) tai perille seuraavana päivänä klo 14 mennessä tuotavan Itella Day Express -paketin (17,50 €).

 

Tilauksen voi myös noutaa noutomyymälästämme Lempäälästä Sääksjärveltä. Noutomyymälä on avoinna tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 10-16. Muusta noutoajankohdasta  tulee sopia erikseen.

 

  

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tulee vahinkoilmoitus täyttää jo pakettia postista noudettaessa. Postin henkilökunta täyttää lomakkeen, jonka asiakas allekirjoittaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme uusien tuotteiden toimittamiseksi.

 

Ylivoimainen este

 

Decora House ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Decora Housen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisten päätöksestä, liikennehäiriöstä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Riitojen ratkaisu

 

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Tietosuoja

 

Asiakkaiden yhteystietojen käyttö: Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste säilytetään Decora House Oy:n toimipaikassa osoitteessa Niinikuruntie 4, 33880 Lempäälä. Tilaa rekisteriseloste tai tarkista rekisteritietosi sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@decorahouse.com. Asiakkaiden yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta muihin rekistereihin.